Pressmeddelande: Bangkok behåller en långvarig krona som "Bästa fritidsstad i Asien-Stillahavsområdet" från läsare av affärsresenärer i Asien-Stillahavsområdet

Följande är ett pressmeddelande från Thailands turistmyndighet (TAT). Påståendena inom är deras egna.

Bangkok, 20 oktober 2022 – Thailands turistmyndighet (TAT) är glada att kunna rapportera att Bangkok har röstats fram som "Bästa fritidsstad i Asien-Stillahavsområdet" för sjätte gången i rad i det prestigefyllda Business Traveller Asia-Pacific Awards 2022, medan Mandarin Oriental, Bangkok röstades fram som "Bästa affärshotell i Asien-Stillahavsområdet" och Thai Airways International (THAI) till det tredje bästa flygbolaget i Asien-Stillahavsområdet.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa att "Bangkoks fortsatta erkännande av väljare från affärsresenärer i Asien och Stillahavsområdet som en favoritsemesterstad kompletterar så underbart TAT:s "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters". €™-kampanj. Det återspeglar den thailändska huvudstadens varaktiga attraktionskraft, och även hur staden erbjuder så mycket som är i linje med kungarikets 5F, 4M mjuka grunder för mat, film, mode, festival, kamp, ​​musik, Museum, Master och Meta. Det finns allt i Bangkok.â€

Det är också rekord 11:e gången Bangkok har vunnit titeln "Bästa fritidsstad i Asien-Stillahavsområdet" sedan 2008. Titeln ingick inte i 2021 års utmärkelser, men kom tillbaka i år för att återigen vinnas av thailändaren kapital, som innehade titeln under de fem åren i rad fram till och med 2020.

Bangkok utsågs också till tredje plats på listan "Bästa affärsstad i Asien", efter Singapore och Hong Kong. Dessa tre bästa städer behöll alla samma ranking från 2021 års utmärkelser.

THAI utsågs till tredje plats på listan "Bästa Asia-Pacific Airline", efter Singapore Airlines och Cathay Pacific. Dessa topp tre flygbolag behöll också samma ranking från 2021 års utmärkelser.

Även Mandarin Oriental, Bangkok, som fick högsta pris, valdes till "Bästa affärshotell i Asien-Stillahavsområdet" och till andra plats på listan över "Bästa affärshotell i världen".

Mandarin Oriental, Bangkok toppade "Bästa affärshotell i Bangkok", följt av Shangri-La Bangkok på andra plats och JW Marriott Hotel Bangkok på tredje plats.

Röstning för Business Traveller Asia-Pacific Awards 2022 genomfördes av läsare och prenumeranter mellan juli och september, och resultaten sammanställdes oberoende av analysbyrån Business Intelligence.

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.