Två motorcykelförare krockar i Pattaya, en dödad

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

En 42-årig thailändsk man dödades omedelbart efter att ha kolliderat sin motorcykel med en annan motorcyklist i Pattaya.

En dödsolycka inträffade tidigt i dag, den 20 oktober, på en väg nära Mapprachan-reservoaren i Nongprue-distriktet Banglamung, Chonburi.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Ett 42-årigt thailändskt offer, Ketthit Phrafangyan, hittades död av Pattaya-polisen på vägen. Han blödde mycket blod och fick flera allvarliga skador. Hans svarta Honda Wave 125i motorcykel hittades med en skrynklig frontdel. En annan motorcyklist vars identitet inte avslöjades av polisen hittades också med icke-livshotande skador men kunde inte prata med polisen om orsaken till olyckan på grund av att han fördes till ett kolsjukhus.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Det fanns inga ögonvittnen, enligt Pol. Överstelöjtnant Teetat Trunchan, en biträdande utredningsman från Pattayas polisstation. Han antog att de två motorcyklisterna kan ha kraschat in i varandra, vilket resulterade i ett dödsfall. Han skulle dock undersöka CCTV-filmer senare för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.