UPPDATERING: Fem skyttar vid Pattaya poolvilla överlämnar sig till polisen

Pattaya —

Alla fem misstänkta för en skottlossning mot en poolvilla i Pattaya övergav sig själva.

Vår tidigare historia:

En av de fem misstänkta, som har identifierats i en skottlossning i en poolvilla i Pattaya den 18 oktober, har nu en arresteringsorder.

Nu till vår uppdatering:

De tre misstänkta, inklusive Mr. Jirarot "Rang" Wattana, 29, Mr. Boonrit "Chooi" Chitma, 24, och Mr. Saralan "Top" Yodthat, 23, överlämnade sig till Pol. Generalmajor Kittanate Thanananthavisin, överbefälhavare för Chonburi-polisen, i går kväll, den 19 oktober. Deras vapen – en Glock 19 handeldvapen och två BB-vapen – beslagtogs av Chonburi-polisen. De misstänkta hävdade att de använde dessa vapen för att begå händelsen.

Vid 7 igår överlämnade ytterligare två misstänkta, inklusive Phurich Khamchin, 30, och Thanapol Khamphet, 27, sig till Chonburi-polisen. Alla fem misstänkta eskorterades till Pattayas polisstation för förhör och en identifieringsprocess av offren. De vägrade alla att prata med pressen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.