Berömda nöjesställen i Banglamung slog till på söndagsmorgonen, hundratals turister flyr

Banglamung, Chonburi –

En populär nöjesplats, CLUB ONE Pattaya, blev en razzia tidigt på morgonen den 23 oktober. Ett antal droger hittades och beslagtogs medan cirka 200 thailändska och utländska kunder flydde.

Razzian inleddes runt 3:00. på söndag av tjänstemän från Pattaya City Police Station, Chonburi och Region 2 polisen. Vid ankomsten hittades ett antal turister, uppskattningsvis runt 200, dansande och drickande. Myndigheterna beordrade då en anställd att stänga av musiken och en drogundersökning på alla kunder.

Men medan poliserna undersökte började en manlig kund skrika och vägrade att bli inspekterad. Sedan började kaoset när hundratals turister försökte tränga sig igenom vakternas försvarslinjer och flydde från platsen för att undkomma inspektionen. På grund av färre tjänstemän än kunder lyckades de flesta turister smita iväg.

Den officiella sökningen fortsatte och en stor mängd påstådda drogliknande föremål hittades inne i lokalen. En nöjesplatschef greps till en början för ytterligare förhör, men namngavs inte omedelbart.

En video av razzian och ögonblicket när dussintals kunder trängde sig ut finns nedan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.