Läsare Talkback Thailand Resultat: Vilken tid bör nattliv och barer stänga i och runt Pattaya?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan, vi frågade dig följande:

Läsare Talkback Thailand: Vilken tid bör nattliv och barer stänga i och runt Pattaya?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Klicka på artikeln nedan för att lära dig mer om detta:

En titt på den kommande veckan i Thailand: Brottsbekämpningen fortsätter i hela landet, barägare i turistområden vill ha laglig stängning klockan 4:XNUMX före VM

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte lägga upp allas åsikter här så vi valde en mängd olika åsikter. Åsikterna och uttalandena nedan är läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-=–=–=-=

James-Eftersom en stor del av Thailands BNP kommer från turisthandeln och en stor del av turistpengarna kommer från de turister som vänder sig till barscenen, verkar stängningen klockan två på morgonen fungera i de flesta städer i värld. Trots det, oavsett vilken tid den "officiella" stängningstiden är, kommer många att hålla öppet via payoff till polisen.

-=-=-=-==-=-

Michael W-Venues som maskerar sig som restauranger bör inte tillåtas ha stora och högljudda konserter i förortsområden. Dessa lokaler rymmer cirka 200 personer

-=-=-=-=–=-=

Dr Jeff-New Factors: Rapporter efter pandemi från USA indikerar att turistresandet ökar medan affärsresandet minskar något på grund av att Zoom ersätter behovet av affärsresor. Så turister kan hjälpa till att övervinna pandemin mer än affärsresor. Turister vill vanligtvis stanna uppe senare men nu kanske de inte bara vill dricka alkohol. I Miami, på grund av ökande brottslighet och ett alltför vild Spring Break för några år sedan, röstades en hundra år gammal stängning klockan 5 bort och ändrades till klockan 2.
Marijuana, som ett nytt legalt drogalternativ för rekreation, som en mycket mer lugnande typ av berusningsmedel, IMO, kan vara sättet för turister att hålla sig uppe för att prata med varandra och ha det trevligt till klockan 5 utan att leda till brott och problem av mycket sena barstängningstider.

-=-=-=-=–=-=

John B-Låt varje företag bestämma om det är lönsamt att vara öppen och stänga när de tycker att det är obekvämt.
Statliga regler som ändras dagligen efter lokala myndigheters infall är det VÄRSTA SÄTTET att locka turister som vill äta, dricka och festa hela natten. Uppenbarligen måste dessa aktiviteter begränsas till specifika zoner så att resten av oss kan få lite sömn.

-=-=-=-=-=-=-=

Gustaf-Barer och nattliv borde förbjudas de är inte bra för familjevänliga turister. Gör det som det var förra året, all alkoholförsäljning var förbjuden nästan hela året. Cannabis bör också förbjudas och alla som tar en prostituerad får tio års fängelse. Detta skulle göra Pattaya mycket bättre.

-=-=-=-=-=-=-=

Bryan-Gamla män behöver mer sömn. Lägg till en tarm full av öl till det också. Jag föreslår att 9.30 skulle vara en lämplig tidpunkt. Min farfar vänder in vid 9-tiden de flesta dagar.

-=-=-=-=-==-=–=

Paul – Åtminstone 4 på morgonen kommer världscupen och den sista matchen slutar ungefär 4 på morgonen.

-=-=-=-=-=-=-

Darren-dygnet runt om det är upptaget och de kan få degen att spricka upp till barägarna hur det brukade vara

-=-=-=-=-=-

Peter-Vi borde alla vara nedstoppade i sängen och sova vid midnatt!

-=-=-=-=–

Alan-Jag gillade det bäst under lockdown

-=-=-=-=-=-=-

Cliff-Bör vara öppen till 6:XNUMX

-=-=-=-=-=-

Zelda-Inget av regeringens saker vid vilken tidpunkt vi stänger barerna; upp till ägarna. Så länge det finns kunder, varför ska de stänga?

-=-=-=-=-=-=-

Alex-Pattaya barer bör ha licens 24 timmar om dygnet. strikt bullerförorening bör tillämpas. alla barer bör ha säkerhet på plats.

-=-=-==-=-=-

Nicola-

6 am
I fler bostadsområden 2-3 am
Men vissa partiområden bara inga gränser ens ok
-=-=-=-==-=-=-
Mike James-Stäng allt stanna hemma och rädda liv
-=-=-=-=-=-=-=

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/