Tjuven stjäl 200,000 XNUMX baht från en lokal livsmedelsbutik i Chonburi

FOTO: PattayaupdateNews

Chonburi —

En säkerhetskamera fångade en man som stal pengar värda ungefär 200,000 XNUMX baht från en lokal livsmedelsbutik i Chonburi.

Det kvinnliga offret, Pranee Rakchat, 35, berättade för lokala medier att en manlig tjuv gick in i hennes mataffär i Ban Kao-distriktet i Phan Thong-distriktet i Chonburi och tog omkring 200,000 XNUMX baht från hennes sparbössa.

FOTO: PattayaupdateNews

Offret såg inte den misstänkte, men han bar långbyxor, en svart ansiktsmask, en svart fannypack och en brun långärmad skjorta, enligt CCTV-bilder.

Händelsen inträffade vid 3-tiden söndagen den 23 oktober. Som tur var uppgav offret att hon kom ihåg den misstänktes ansikte när han körde förbi hennes butik ett par gånger tidigare.

Butiksägaren gjorde en polisanmälan vid Phan Thongs polisstation. Hon hoppades att den skyldige skulle gripas snart eftersom hon behövde pengarna för att fylla på sitt lager.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.