Thailändsk polis slog till mot en 53-årig påstådd knarklangares hus i Bangkok i morse efter att ha varit inblandad i narkotikasmuggling till Taiwan

Bangkok -

National Anti-Corruption Commission (NACC) genomförde fredagen den 28 oktober en räd mot lyxhuset till en 53-årig påstådd knarklangare, endast identifierad som Somprach, i Saphan Sung-området i Bangkok.

NACC:s generalsekreterare Wichai Chaimongkol berättade för Associated Press att Somprach anklagades för att gemensamt handla droger för penningtvätt, efter den tidigare arresteringen av två påstådda narkotikasmugglare som enligt uppgift levererade nästan 1,000 XNUMX kg crystal meth till en hamn i Bangkok med destination i Taiwan i augusti.

Utredningen avslöjade att Somprach påstås ha anlitat båda smugglarna för att leverera droger. Somprach hade dock redan flytt till ett grannland, enligt polisrapporten.

När polisen gick in i huset visade det sig att det var tomt utan möbler inuti. Man trodde att det var en bostad som Somprach precis hade köpt för 21 miljoner baht.

Wichai uppgav att polisutredningen skulle fortsätta att försöka arrestera den misstänkte för juridiska förfaranden samt slå ner andra knarksmugglingsnätverk i Thailand.

Foto med tillstånd: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.