Kvinna knivhuggen sju gånger av rånare på Chonburi tvättomat, misstänkt gripen

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Chonburi —

En 41-årig kvinna ådrog sig sju knivhugg runt kroppen efter att hon knivhöggs av en manlig rånare på en tvättomat i Chonburi igår, den 28 oktober. Den misstänkte greps, enligt en färsk rapport.

Kvinnan som endast identifierades som Ms. Chonthicha tvättade sina kläder ensam på en icke namngiven tvättomat på sidan av Nartmontasewi Road kl. 5, enligt CCTV-filmer.

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Den misstänkte, klädd i shorts och svart t-shirt, drog över sin motorcykel framför butiken och såg sig omkring för att se om det fanns några andra kunder förutom Chonthicha.

När han inte såg någon drog den misstänkte fram sin kniv och gick efter offret bakifrån, kvävde henne med sin vänstra arm samtidigt som han riktade bladet mot offrets hals med höger hand.

Säkerhetskameran fångade ögonblicket när offret försökte vicka sig ut ur den misstänktes strupgrepp men blev sedan knivhuggen sju gånger i ryggen, halsen och huvudet. Den misstänkte flydde omedelbart från platsen och lämnade Chonthicha liggande i en blodpöl.

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Tvättstugan låg i Samed-distriktet i Mueng-distriktet, Chonburi. Offret överlevde knivhuggandet och transporterades till Chonburi-sjukhuset, enligt Samed-polisen.

Sedan greps den misstänkte som identifierades av polisen som Nathakorn Tarawut, 29, i natt med kläderna han bar när han attackerade offret. Inledningsvis hävdade han att han bara blev arg efter att ha bråkat med offret och inte menade att sticka henne.

Nathakorn sitter i Samed-polisens förvar vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.