Tjuv arresterad på Pattaya Walking Street efter att ha stulit en lyxväska från en thailändsk kvinna

Pattaya —

En 34-årig tjuv greps av Pattaya-polisen på Walking Street efter att ha försökt fånga en kvinna i hennes lyxiga handväska.

Den misstänkte mannen identifierades av polisen som Decha Suebburt. Han fångades först av offren, Wichuda Sangsamanan, 27, och hennes oidentifierade vän som sa att den misstänkte gick fram till dem för att sälja godis.

Händelsen ägde rum medan Wichuda och hennes vän gick på Pattaya Walking Street i södra Pattaya klockan 3 idag, den 4 november.

Wichuda berättade för polisen att Decha agerade konstigt och kom för nära henne när hon försökte sälja godis, så hon bad att få kolla hans godiskorg och blev förvånad över att hitta hennes handväska inuti. Offret sa att hon köpte sin handväska för 14,000 XNUMX baht och kände sig glad att hon fick tillbaka den.

Decha ska ha erkänt att han stulit. Han hävdade för polisen att han behövde pengar för att ta hand om sin mamma. Den misstänkte greps och greps på en polisstation för att vänta på ytterligare rättsliga förfaranden.

Pattaya-polisen berättade för The Pattaya News att Decha har en tidigare historia av mindre och små brott i området och har varit aktiv i Pattaya i många år.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.