60-årig kvinna med tecken på fysisk misshandel hittades medvetslös vid tempel i Pattaya

Pattaya —

En Abbott snubblade över en medvetslös 60-årig kvinna med svåra ansiktsskador — blåmärken på kinderna, svullna ögonlock och skummande mun — mitt i natten igår, den 4 november.

video:
https://youtu.be/No45zFtwgCs

Sawang Boriboon-räddare rusade till Tham Samakkhi-templet i Nongprue-distriktet Banglamung, Chonburi, efter att ha fått ett samtal från Abbott Phisanjariyakon om en lokal kvinna som han hittade liggandes framför ett krematorium omedvetet.

Abbott berättade för räddarna att kvinnan var en lokal invånare vid namn Sa. Hon var runt 60 år gammal. Sa var beroende av alkohol och strövade ofta runt i templet för att be om pengar, sa abboten. Hennes riktiga namn var okänt.

Kvinnan bar vita shorts och en rosa t-shirt. Abbotten fann henne liggande uppåt och skummande i munnen och med allvarliga ansiktsskador. Hon andades också knappt och hade svag puls, så räddningspersonalen skyndade henne till Pattaya Hospital för akut behandling.

Banglamungs polis utreder fallet och pratar med Abbott för mer information.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.