Polisen beslagtar tillgångar från den kinesiska ägaren till en trasig nattklubb i Bangkok 

FOTO: นัภข่าว เมืà¸à¸‡à¸Šà¸¥

Nationella -

Flera tillgångar värda så mycket som 150 miljoner baht, som enligt polisen tillhörde en kinesisk ägare till en illegal nattklubb i Bangkoks Yannawa-distrikt, konfiskerades av polisen.

Den kinesiska nattklubben Jin Ling skapade rubriker i oktober efter att över 104 kunder, mestadels kinesiska medborgare, fångades av polisen när de hade en knarkfest där inne.

Nattklubben misstänktes drivas illegalt av en kinesisk ägare, enligt polisen.

En ytterligare utredning ledde till en sökning i en lyxig bostadsrätt med utsikt över en flod på Soi Somdet Chao Phraya 17 i Bangkoks Khlong San-distrikt.

Utredningspoliser spårade bostadsrätten från en Rolls-Royce, som enligt uppgift tillhörde en kinesisk man, 21-årige Wang Zhen Nan, parkerad vid nattklubben Jin Ling.

På bostadsrätten beslagtog polisen ett förråd med kontanter i ett kassaskåp värt 19 miljoner Baht, en dyr flaska vin (200,000 XNUMX baht), två Rolls-Royces, en Mercedes-Maybach, en Mercedes-Benz AMG och många andra. Polisen undersöker om fordonen är lagligt registrerade.

De beslagtagna tillgångarna uppgick till cirka 150 miljoner baht, enligt polisen.

Wang Zhen Nan reste in i Thailand på ett turistvisum och hade inget brottsregister, sade polisen. Han hade flugit sitt privata flygplan ut ur kungariket sedan den 26 oktober via Phukets internationella flygplats och hans nuvarande plats var okänd.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.