Pattaya Terminal 21 är värd för Loy Krathong-festivalen under dinosaurie-tema den 8 november

Pattaya —

Pattaya Terminal 21 bjuder in dig att utforska en helt ny upplevelse av Loy Krathong-festivalen på dess område imorgon den 8 november.

Loy Krathong är i allmänhet ett tillfälle för människor att samlas vid vattenkällor för att släppa ut Krathongs (en lotusformad flotte gjord med en bananstam) på vattnet. Men i år ger Pattaya Terminal 21 dig en hel djurpark med dinosaurier i naturlig storlek för att piffa upp din Loy Krathong-upplevelse efter att du har flytt iväg din Krathong.

Djurparken med 60 förhistoriska varelser kommer att ligga på Loy Krathong-platsen på en spektakulär mockup-bana precis framför Pattaya Terminal 21. Dinosaurierna är animatroniska, skrämmande och bra på att vara exotiska fotorekvisita som ingen annan Loy Krathong-plats i Thailand kommer att göra. kunna ge dig.

Om du vill gå i klassisk stil kan du också njuta av olika traditionella spel för att vinna många stora priser.

tidtabell

  • 5/ Festivalen startar
  • 6/ Dinosaur Mascots show
  • 7 till 9/ House Band

Inträdet är gratis, och du kan vinna gratispriser vid spelen genom att spendera minst 500 baht i köpcentret. Dinosauriezooutställningen kan medföra extra kostnader.

Dinosauriezoo kommer att pågå till den 27 november för de som inte kan komma för Loy Krathong.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.