Äldre kvinna i Sri Racha får hjälp av Röda Korsets tjänstemän efter att hennes hus brann ner

Sri Racha —

En ensam, 70-årig bybor i Sri Racha fick hjälp av Röda Korsets tjänstemän efter att hennes hus brändes ner till grunden den 2 november.

Hjälpen kom till det äldre offret för en brand, Mrs. Samorn Hanunrak, igår, den 8 november. Samorn är en bybor i Bueng-distriktet Sri Racha, Chonburi. Hennes hus tillsammans med nästan allt hon hade brändes i en brand förra veckan.

Samorn fick en överlevnadspåse som innehöll ris, vatten, mat och pengar från en grupp omtänksamma tjänstemän från Röda Korsföreningen ledd av Prapatsara Srithong, en chef för Chonburi Röda Korsföreningen.

Prapasara sa att hon skulle ge ytterligare stöd till offret och hjälpa henne att hitta skydd medan hennes nya hus byggs om.

Orsaken till branden avslöjades inte för thailändsk press.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.