Pattayas borgmästare bjuder in turister att titta på den häpnadsväckande "Pattaya International Fireworks Festival"

FOTO: เรารักพัทยา

Pattaya —

"Pattaya International Fireworks Festival 2022" kommer att lysa upp himlen i Pattaya City och få åskådarna att släppa nästa vecka.

Den två dagar långa festivalen kommer att lysa upp hela kuststaden nästa vecka mellan den 25:e och 26:e november, enligt Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches. Det är organiserat av Pattaya City med ett uppdrag att locka och förvåna turister, hjälpa lokalbefolkningen att försörja sig och återuppliva den världsberömda turiststaden efter att saker och ting tystnat i två år under Covid-19-pandemin.

Enligt Poramase kommer fyrverkerifestivalen att innehålla mer än 600 gatustånd som säljer alla typer av föremål och bländande höjdpunkter från professionella pyrotekniska team från Belgien, Kanada, Malaysia och Filippinerna.

Borgmästaren tror att festivalen säkerligen kommer att lyfta ekonomin eftersom alla rum i Pattaya, särskilt de vid havet, nästan är fullbokade. Inträdet är gratis, och så många som 100,000 XNUMX åskådare förväntas översvämma staden!

För expats, var medveten om att Beach Road kommer att vara stängd för fordonstrafik från cirka 5 på festivalens båda dagar och betydande trafikförseningar förväntas runt staden.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.