Varningar för kraftigt regn och översvämningar för 36 provinser i Thailand

Thailand -

  Varningar för kraftigt regn och översvämningar gäller för 36 provinser i de östra och södra delarna av Thailand från och med den 23 novemberrd till november 24th2022

Thai Meteorological Department (TMD) har utfärdat sin senaste vädervarning idag (21 novemberst).

Lågtrycket kommer att täcka Thailandviken medan monsuntråget kommer att passera genom de södra delarna av Thailand från den 23 novemberrd till november 24th. Detta kommer att få de östra och södra delarna av Thailand att få kraftiga regn och snabba översvämningar.

Samtidigt kommer de norra, nordöstra och centrala delarna av Thailand att ha betydande regn i vissa områden.

I Thailandbukten och Andamansjön kommer vågorna att vara upp till två meter. Båtar bör behandlas med försiktighet och små båtar rekommenderas att hålla iland.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.