Fastigheter: 3 sovrum, 3 badrum lägenhet nära Cozy Beach letar efter snabb försäljning

Pattaya, Thailand-

Letar du efter gott om utrymme på ett fantastiskt läge nära Cozy Beach i Pattaya? Här finns en stor, stor enhet med 217 kvadratmeter perfekt för en familj eller flera rumskamrater.

Enheten ligger i Executive Residence IV och har nyligen rabatterats från 8.5 miljoner baht till 5.5, även om ägaren är villig att diskutera de bästa erbjudandena för en snabb försäljning.

Med tre sovrum och tre badrum med gott om plats i de centrala vardagsrummen som ses på bilderna.

Enheten ligger precis nära en busslinje och har en taxistation vid komplexet.

Anläggningen har också en pool och gym som ses nedan. Låt oss ta en titt på bilderna och kontaktinformationen finns nedan.

Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Dun) eller lägg till linje-ID: punnipa29

För mer om hur vi kan lista DIN fastighet och få dess uppmärksamhet på de lokala nyheterna, KLICKA HÄR.

För fler lokala fastighetsannonser, klicka här.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/