Thailändsk man blir krossad av sin modifierade pickup under provkörning på Pattaya Road

Pattaya —

En 38-årig thailändsk bilmekaniker krossades till döds när han provkörde sin kunds modifierade pickup på en väg i Pattaya.

Sawang Boriboon-räddare kallades för att hjälpa till att rädda offret, Suthep Kotem, 38, på en järnvägsväg i Banglamung, Chonburi, tisdagen den 22 november.

Suthep var instängd och krossad i en modifierad, ljusgrön pickup som sjönk ner i väggräset i sidled. Hans vänner försökte trycka tillbaka lastbilen till upprätt läge för att frigöra honom när räddningspersonalen anlände vid 7.30.

Räddningsmän lyckades äntligen befria Suthep och försökte återuppliva honom medan de förde honom till Pattayas sjukhus. Mannen dukade dock efter av sina sår på sjukhuset.

De icke namngivna vännerna till Suthep berättade för Pattaya News att Suthep var bilmekaniker och provkörde sin kunds modifierade pickup. Vännerna fortsatte att Suthep precis hade kört ut ur sitt garage bara 200 meter när en annan pickup skar av honom, vilket fick hans fordon att snurra och landa på förarsidan och krossade hans kropp.

Offrets kropp befann sig på ett lokalt sjukhus. Polisen i Pattaya letade efter föraren till den andra pickupen som var inblandad i offrets död.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.