Påstådd "maffia" i strandstolen i Pattaya hotar motorbåtsoperatörer för att ha stulit kunder

Pattaya —

En motorbåtsoperatör i Pattaya lämnade in en polisanmälan efter att hans strandstolskonkurrent påstås ha gett honom en kula och hotat att han skulle skadas om han fortsatte att stjäla sina kunder.

Offret, Mr. Pongsakorn Anunahong, 21, rapporterade en skrämmande händelse till Pattaya-polisen torsdagen den 24 november och påstod att han hade blivit hotad av sin icke namngivna affärsrival.

Pongsakorn berättade för polisen att han var en motorbåtsoperatör i Pattaya och att hans rival var en solstolsförsäljare. Tidigare i veckan ska den misstänkte ha gått fram till sin vän, Supawit Nongyai, 20, och räckt honom en kula och sagt "Ge den till din vän", vilket han menade Pongsakorn.

Efter att ha fått veta om händelsen från Supawit behöll Pongsakorn kulan och skyndade sig att rapportera händelsen till Pattaya-polisen omedelbart. Pongsakorn berättade för polisen att han hamnade i ett bråk med sin rival tidigare när hans rival försökte stjäla hans motorbåtskunder precis framför honom.

Bråket eskalerade inte ytterligare den dagen, enligt Pongsakorn, förrän hans rival gick fram till sin vän och lämnade över en kula för att hota honom.

Offret anklagade sin rival för att vara en maffiamedlem, uppgav Pattaya-polisen. Utredningsmännen inspekterade händelseplatsen för att hitta den misstänkte.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.