Grattis till "Kwang" för att ha vunnit Miss Tiffany 2022 i Pattaya

Pattaya —

  Arisara "Kwang" Kankla har krönts till "Miss Tiffany 2022 The Original" i Thailands mest populära och största nationella skönhetstävling för transpersoner.

Kwang, en 21-årig examen från en sjuksköterskeutbildning från Vareerak Kanboriban School, valdes ut bland flera andra formidabla tävlande söndagskvällen den 27 november.

Kwang har visat sitt engagemang för att bli "skönhetens ursprung", enligt domarna. Hon kommer att tävla som Thailands representant på Miss International Queen nästa år, världens största internationella skönhetstävling för transpersoner.

Tävlingen arrangeras av Tiffany's Show, den största kabaréshowen i Thailand som ligger i Pattaya, Chonburi. Tävlingen syftar till att främja transpersoners talanger och potential.

Låt oss titta på några bilder:

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.