Paul "Gazza" Gascoigne håller ett välmottaget fanevent med High Life Management i Pattaya, Thailand

Pattaya, Thailand-

Den legendariske fotbollsspelaren Paul "Gazza" Gascoigne höll ett mycket välbesökt fanevent under den gångna helgen fredagen den 25 november i Pattaya, Thailand. Paul besökte även Phuket och Bangkok.

Pattaya, som har ett stort ex-pat community från Storbritannien, var vid kanten av sina platser för evenemanget som såg en utsåld skara på hundratals på Pullman Pattaya Hotel G. Imponerande nog kämpade många mot tuff trafik och motstridiga evenemang med Pattayas massiva fyrverkerifestival samma kväll.

Evenemanget sattes ihop av High Life Management Thailand som såg till att inte bara det efterlängtade fanevenemanget var mycket framgångsrikt utan också välorganiserat och effektivt. High Life Managements ägare uppgav till The Pattaya News att Paul "slog det ut ur parken" när det gäller presentationen och lovade många fler evenemang i världsklass i framtiden.

Evenemanget innehöll tung interaktion mellan fans med Gazza, såsom fanfoton och frågor och svar. Paul gav sin fullständiga berättelse och historia, lämnade ingen sten ovänd och berörde alla hans humoristiska, intressanta och ja kontroversiella historier. Pattaya News deltog i evenemanget och noterade att alla de såg närvarande var mycket imponerade av både Gazzas tillgänglighet och berättelser, men också av evenemangets organisation.

För att lära dig mer om High Life Management och håll ett öga på deras framtida evenemang klicka eller tryck här.

Om du inte är bekant med Paul "Gazza" Gascoigne, allmänt erkänd som den mest naturligt begåvade engelska fotbollsspelaren i sin generation, klicka eller tryck här för mer om honom!

Nu, vad sägs om några bilder!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/