Kambodjansk arbetare i Sri Racha blir spetsad av stålstav medan han arbetar

Sri Racha —

  En olycklig kambodjansk arbetare som arbetade på en fabrik för stålstavstillverkning blev spetsad av en stålstav i skinkorna. 

Den fruktansvärda olyckan ägde rum på en icke namngiven anläggning i Nong Kham-distriktet i Sri Racha, Chonburi. Stålstaven trängde in genom mannens skinkor och stack ut ur hans vänstra lår, enligt Sri Rachas räddare som reagerade på händelsen igår, den 30 november. 

Mannen var en kambodjansk arbetare. Hans namn kunde inte identifieras. Räddningsmännen behövde klippa staven för att göra det kortare för att transportera honom till Laem Chabang-sjukhuset där den återstående staven togs bort från hans kropp.

Mannen stannade tills vidare på sjukhus. Hans vänner sa att mannen kan ha snubblat över något och fallit på stången bakom honom. Hans skada var inte livshotande, men definitivt obekväm, enligt rapporter. 

FOTO: SundailyNews Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.