Behöver du en advokat? Isaan Advokater är här för dig!

Behöver du en advokat? Isaan Advokater är här för dig!

För vår allmänna juridiska/undersökande journalistik, klicka här.

Om du har ont om tid, klicka på denna text här för att komma direkt till deras hemsida för frågor eller för att boka tid, eller använd kontaktformuläret nedan.

Med sina egna ord:
Isaan Advokater har varit verksam sedan 2006. Vi är baserade i Korat, Nakhon Ratchasima men är verksamma över hela Thailand för kunder från hela världen. Under åren har företaget haft 96 % framgång i ärenden som den har hanterat. Vi har över 2700 kunder, av vilka många är återkommande eller flerfaldiga kunder som är nöjda med våra tjänster. Sedan 2006 har vi hjälpt ex-pats, utländska medborgare här och utomlands, samt thailändare.

Våra verksamhetsområden är:

-Familj, alltså äktenskapsförord, vårdnad av barn, umgänge, adoption, skilsmässa, etc, testamenten och levnadstestamenten.
-Översättningsnotarisering legalisering av handlingar mm
-Fastighets-, försäljnings- och köpeavtal, due diligence-kontroller, fastighetsregisterkontroller för lagfartsfrågor etc, arrenden, ytor, nyttjanderätt, samförståndsavtal, låneavtal m.m.
-Kriminell
-Affär, bolagsbildning och etablering, byte av styrelseledamöter och aktieägare, arbetstillstånd, redovisningstjänster med interna revisorer, boi-ansökningar
-Storbritannien visum, besök, fästman, make-visumtjänster. Viktigt, jag tror att vi är de enda brittiska visumombuden i Thailand som arbetar med ett brittiskt immigrationsadvokatkontor för immigrations- och visumtjänster, vilket innebär att vi regleras av advokatens tillsynsmyndighet i Storbritannien och av de brittiska myndigheterna och informationskommissionärens kontor etc, och vi kan tillhandahålla fullständig immigrationsrådgivning och hjälp och överklaganden i Storbritannien, med brittiska advokater och barristers.
–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Vi erbjuder moderna kommunikationsmedel och konferenser som Skype, WhatsApp, Messenger, LINE, etc. Vi kan utföra det mesta arbetet på distans.
-Alla anställda har examen och är erfarna
-Vi har interna advokater och jurister/jurister på retainer, paralegals, revisorer och mer.
-=-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=
Jag (J. Spooner, VD för Issan Lawyers) är en registrerad och praktiserande brittisk advokat och tjänstejurist, jag återvänder fortfarande till Storbritannien under hela året för att förbli kompatibel och ackrediterad.

Över 750 ifrågasatta rättsfall och över 170,000,000 XNUMX XNUMX återvunna för klienter.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla expertjuridisk rådgivning, föra västerländska standarder för omsorg och professionalism till thailändsk juridisk praxis och tillhandahålla en multinationell tjänst till ett överkomligt pris.
Vår personal talar thailändska och engelska.

Besök dem HÄR.

ELLER, mer information om dem finns HÄR.

Detta är ett sponsrat inlägg/annons.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/