Man arresterad efter att ha återvänt för att hämta sina meth-piller som han glömde på Chonburi-restaurangen

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Chonburi —

  En glömsk narkotikamisstänkt greps efter att han enligt uppgift kom tillbaka till en restaurang i Ban Bueng-distriktet för att hämta de metamfetaminpiller han glömde.

Ban Bueng-polisen kallades upp av den oidentifierade ägaren till en kyckling- och risrestaurang för att komma och kolla en påse som en kund glömde på restaurangen klockan 1 igår, den 30 december. Restaurangens ägares namn undanhölls av polisen för att skydda hans säkerhet.

Restaurangen låg i Nong Chak-distriktet Chonburi. Volontär polis anlände och undersökte väskan och hittade fem meth-piller. Restaurangens ägare sa att väskan tillhörde en manlig kund som kom för att äta på hans restaurang och gick därifrån på en motorcykel och glömde väskan på bordet. Ägaren registrerade ögonblicket när han öppnade påsen som bevis.

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Medan pVolontär polis ringde till Ban Buengs polis, den misstänkte, Suriya Naphan, anlände till restaurangen, tog tag i väskan och försökte smygköra sin motorcykel. Suriya larmade dock polisen och ombads att bli visiterad. Den misstänkte 28-åringen uppgav bara att han kom för att hämta sina "viktiga" tillhörigheter som han glömde och sedan försökte fly.

Frivilliga poliser sprang över Suriya och fångade honom med en påse som döljde pillren. Den misstänkte, en infödd Amnat Charoen, transporterades till Ban Buengs polisstation där han enligt uppgift erkände att han glömt sin väska på restaurangen efter att ha tagit tre meth-piller. Den misstänkte mannen åtalades för olagligt narkotikainnehav och körning under påverkan av illegala droger.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.