Död dugong hittades flytande utanför Sattahips kust

FOTO: Khaosod

Sattahip, Chonburi —

  En död dugong upptäcktes avliden utanför kusten i Sattahip-distriktet nära marinpolisens bron.

Liket hittades av Sattahips första responders måndagen den 5 december. Dugongen var hona, vägde mer än 300 kg, var cirka 3 meter lång och var 6-7 år gammal. Sattahip-tjänstemän undersökte dugongens kadaver men kunde inte identifiera dess dödsorsak.

Tjänstemännen sa att det var synd att en så stor och vacker dugong hade dött så snart. De misstänkte att den kan ha ätit något förorenat eftersom inga sår hittades på kroppen. Slaktkroppen skulle överföras till ett labb för att undersökas vidare för att hitta dess dödsorsak.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.