Tysk turist tackar Pattayas räddare för att de hämtade hans telefon från en ränna

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

En tysk turist var tacksam mot Pattayas räddare efter att de hämtat hans iPhone XR som han av misstag tappade i en ränna.

En grupp Pattaya-räddare hjälpte Helmut Roth Grigori att få tillbaka sin telefon efter att den gled ur handen och ner i en ränna framför Soi Seven på Pattaya Second Road tisdagen den 6 december.

Den 68-årige turisten berättade för lokala medier att han inte kunde öppna rännans lock, så han bad om hjälp från de förbipasserande räddarna runt 10:30. Räddningsmännen tog ett tag att öppna locket för att hämta Grigoris röda iPhone XR och lämnade tillbaka den till honom. Som tur var var rännan torr och telefonen var fortfarande i gott skick.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Grigori tackade de allmännyttiga räddarna för att de hjälpte honom och sa att även om hans telefon var gammal så innehöll den mycket viktig information som numren på hans vänner, familj och släktingar. Räddningsmännen bad inte om något i gengäld och tog bilder med den leende turisten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.