66-årig motorcyklist tappar fingret efter att ha kört bakifrån i Pattaya

Pattaya —

  En 66-årig man fick ett finger amputerat när han körde bakifrån på en sedan torsdagen den 8 december.

Offret, Sun Phoprasarn, fick hjälp av Sawang Boriboon-räddningspersonal klockan 7:30. Räddningsmännen hittade honom bredvid sin svarta och blå Yamaha Nouvo-motorcykel på Chaiyaphonwithi Road i Pattayas Khao Mai Kaew-distrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi.

Suns rosa finger på hans vänstra hand skars av, enligt räddningspersonal. Han fördes till ett lokalt sjukhus för akut medicinsk behandling.

En annan part, Chanathip Phochu, en 37-årig sedanförare, väntade på platsen för att ge sitt uttalande. Han påstod att han körde normalt när offret av okända anledningar körde på honom. Chanathip insisterade på att han inte gjorde något fel, men polisen i Pattaya sa att de skulle förhöra det skadade offret för att vara rättvisa för båda sidor.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.