Thailand vinner i Riyadh 2022 World Taekwondo Grand Prix Final

Thailand -

En thailändsk kvinnlig taekwondoexpert vann i Riyadh 2022 World Taekwondo Grand Prix Final i Saudiarabien.

Anucha Burapachaisri, en talesperson för den thailändska regeringen, sade i går (10 decemberth) Panipak 'Tennis' Wongpattanakit vann i kategorin 49 kilo. Hon slog sin motståndare från Turkiet med 2:0. Thailands premiärminister Prayut Chan-o-cha gratulerar Panipak till hennes framgångar.”

Tennisen och italienaren Simone Alessio vann topppriser vid World Taekwondos 2022 Gala Awards. Båda vann Grand Prix-titlar och följde upp med Årets kvinnliga idrottare och Årets manliga idrottare.

Dessutom vann Tennis Manchester och Paris Grand Prix, den totala titeln, en guldmedalj i Sydostasien i Hanoi och ett VM-brons i Guadalajara.

Hon är också tvåfaldig olympisk medaljör och regerande mästarinna för kvinnor under 49 kilo.

En thailändsk kvinnlig taekwondoexpert vann i World Taekwondo Grand Prix 2022 i Manchester, England.

Ön Phuket har välkomnat guldmedaljören Panipak "Tennis" Wongpattanakit, hennes tränare Choi Young-Seok och teamet av idrottare, tränare och chefer från Taekwondo Association of Thailand som anlände till Phukets internationella flygplats den 26 juli förra året.

Ytterligare källa från https://www.insidethegames.biz/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.