Threpprasit Road ska genomföra beläggningsprojekt från 13 till 24 december för att fixa upphöjda stormavlopp, Pattaya Citys tjänstemän rekommenderar att välja andra vägar

Pattaya/Jomtien-

Pattaya-tjänstemän har informerat lokala invånare och turister om att de äntligen kommer att åtgärda de mycket förtalade på sociala medier som har uppstått stormavlopp på Threpprasit Road, men detta kommer att orsaka betydande trafikförseningar under beläggningsprojektet.

De upphöjda avloppen har publicerats nästan dagligen på thailändska vakthundar och diskussionsforum med många invånare som fortsätter att uppmana staden att åtgärda dem och säger att de utgör en stor olycksrisk och inte gör något för att rinna ut översvämningar.

Pattaya City samarbetar med relevanta entreprenörer för att fixa avloppen och asfaltbelägga Threpprasit från 13 till 24 december. Men de varnar också för betydande trafikförseningar under detta projekt och uppmanar genomfartstrafiken att hitta andra vägar.

När det gäller orsaken till de höjda avloppen i första hand, noterar The Pattaya News att fortsatt fingerpekning ägde rum med många olika parter som skyllde på varandra för avloppen. Oavsett vilket är problemet äntligen löst.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/