Man ska ha hundratusen baht i pengar och värdesaker stulna av en kvinna som han träffade i Pattaya på en dejtingapplikation

Pattaya –

En man i Bangkok ska ha förlorat hundra tusen baht från en kvinna som han träffade i Pattaya som han kontaktade från en dejtingapplikation.

Jack, 30, från Bangkok, lämnade in en anmälan till Pattaya City Police efter midnatt idag (13 december)th). Hans fullständiga namn undanhölls för hans privatliv.

Jack berättade för polisen, "Jag träffade vad jag trodde var en trevlig kvinna som heter 'Plaeng' på en mobil dejtingapplikation. Vi pratade online i en vecka innan vi kom överens om att först träffas i Pattaya. När hon kom till mitt hotellrum bar Plaeng dock en ansiktsmask hela tiden och verkade inte se ut som hennes profilbilder. Hon bad om att få låna min mobila iPhone Pro Max för att beställa mat kort efter att hon kom, och hävdade att det var ett problem med hennes telefon.”

"Hon beställde mat från en onlineapplikation och bad mig gå och hämta maten i närheten. Jag klev ut kort för att göra det men när jag kom tillbaka till rummet var Plaeng borta tillsammans med min mobiltelefon som kostade 42,000 58,000 baht. Hon överförde också senare pengar från min bankansökan, totalt XNUMX XNUMX baht.” avslutade Jack.

Det var oklart hur Plaeng fick tillgång till Jacks bankuppgifter eller vem pengarna överfördes till.

Polisen fortsätter sin utredning för att hitta den misstänkte för ytterligare rättsliga åtgärder.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.