Chateraise julkakor nu tillgängliga från Tasty Cafe Pattaya

Pattaya, Thailand-

  Det är den tiden på året igen, och för många, särskilt de från Japan där Chateraise är det ledande godismärket, betyder det julkakor.

Alla kan boka personligen med förskottsbetalning på Tasty Pattaya Cafe, som ligger framför Unixx Condo i södra Pattaya.

För mer om Tasty Cafe Pattaya klicka HÄR.

Låt oss nu titta på de tillgängliga kakorna. Agera snabbt, många kan sälja slut snabbt.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/