Kvinnlig underhållare enligt uppgift attackerad av nyckfull klient i Pattaya

Pattaya —

En värdinna lämnade in en polisanmälan och sa att hon blev slagen i ansiktet och sparkad flera gånger av sin klient efter att hon vägrade att ge honom en tjänst efter att han hade ändrat sig.

Offret, Ms. L, (det riktiga namnet undanhålls) fick hjälp av patrullpolisen i Pattaya runt klockan 6 idag, den 16 december. Hon hittades ensam med blåmärken och blod droppande från hennes ansikte på sidan av Sukhumvit 36/1 Road i Banglamung-distriktet, Chonburi.

När L, en 30-årig kvinna från Chiang Mai-provinsen var i ett chocktillstånd, berättade för polisen att hennes icke namngivna klient hade attackerat henne. Offret sa att hon träffade sin kund på en bar i Pattaya och gick med på att dricka och tillhandahålla vad hon kallade underhållningstjänster för 2,000 36 baht. Gärningsmannen bjöd sedan in henne till sitt hus i Soi Sukhumvit-Pattaya XNUMX för att "hänga".

Hemma hos honom besökte en annan grupp kvinnor den misstänkte. L hävdade att hennes angripare ändrade sig och sa åt henne att gå hem och gav henne 1,000 XNUMX baht. När hon skulle lämna lämnade gruppen kvinnor plötsligt huset av någon anledning. Efter att ha lämnats ensam nu, bad den ombytliga misstänkte offret att stanna. När hon vägrade och sa att hon redan hade bokat ett möte med en ny kund, ska den misstänkte ha slagit henne i ansiktet och sparkat henne i frustration.

Poliser från Pattayas polisstation gick för att undersöka huset som nämns i offrets uttalande, men ingen befann sig i huset. Polisen försäkrade offret att de skulle ställa den misstänkte inför rätta när som helst inom kort.

Kundens nationalitet och identitet var fortfarande inte känd vid presstiden. Den exakta typen av underhållningstjänster som gjordes tillgängliga var också oklart.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.