Vice premiärminister besöker Phuket för att övervaka översvämningssituationen

Phuket —

Vice premiärminister general Prawit Wongsuwan och hans team besökte översvämningsoffer i Phuket och lade en plan för att ta itu med kusterosionsproblemet.

General Prawit anlände till Phuket på kvällen den 19 december och hälsade på medborgarna vid Mueang Komaphat-templet i Talang-distriktet. Han välkomnades av Phukets vice guvernör Anupaprodkwan Yodrabram.

Han deltog sedan i ett möte för att följa upp översvämningssituationen i den södra regionen och hjälpte till att utarbeta en plan för att förhindra kusterosion vid Sai Kaew Beach i Talangdistriktet.

Den provinsiella vattenverksmyndigheten (PWA) i Phuket informerade sedan den vice premiärministern om en vattenutvecklingsplan, inklusive användningen av alternativa vattenkällor för att möta framtida behov hos människor i Phuket.

De PWA uppgav att det under de senaste fyra åren (4-2018) har funnits 2021 vattenutvecklingsprojekt, såsom ett översvämningssystem i samhället i Phukets Mueang-distrikt och effektivitetsförbättringen av vattendistributionssystemet vid Phuket Provincial Waterworks Authority.

Vice premiärminister Prawit uppmanade myndigheterna att återställa skadade stränder så snabbt som möjligt.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.