Färjor återupptas i Koh Samui efter två dagar av väderrelaterade avstängningar

Samui —

Färjor har återupptagit normal drift efter två dagars avstängning på grund av starka vindar och vågor i Thailands viken, enligt Surat Thanis guvernör.

Klockan 5:30 idag, den 20 december, rapporterade lokala medier att färjetrafiken i Koh Samui i Ang Thong-distriktet har öppnat igen efter att ha varit avstängd i två dagar.

Det har stått ett stort antal bilar i kö för att gå ombord på C-Transfer Companys färjor till fastlandet vid biljettförsäljningsstället, vilket orsakat en kö som sträckte sig över 2 kilometer på trafikvägen.

Passagerarna var nationellt olika och några anlände före gryningen.

Färjetjänstleverantören har justerat färjeschemat för att ta emot strandade passagerare.

Normalt avgår färjor från bryggan varje timme, men idag har de anpassats till att avgå varje halvtimme. Detta för att påskynda flödet av passagerare, bilar och lastbilar med jordbruksprodukter. Dagens sista färja avgår kl. 7, enligt lokala medier. Den första resan börjar kl. 30. C-Transfer Company sa att det är villigt att stoppa tjänsterna om väderförhållandena blir ogynnsamma.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/