Kallt väder ger livliga affärer till vissa Pattaya-klädesförsäljare

Pattaya, Thailand-

För många thailändska och utvandrade invånare i Pattaya har de senaste dagarna av svalare väder medfört frossa för dem som inte är vana vid lägre temperaturer, även om många turister från kallare klimat fortsätter att bära shorts och singlar.

Samtidigt, trots att många invånare skrivit på sociala medier om att de är kalla och olyckliga och saknar varmare väder, har åtminstone en grupp människor i Pattaya varit exalterade klädförsäljare som specialiserat sig på tröjor, kappor och hoodies.

Pattaya News-reportrar besökte Grand Hall Market i södra Pattaya, en välkänd begagnatmarknad, och hittade många kunder som tittade på kappor och tröjor och annan kallväderutrustning.

Ägare till de olika klädbutikerna uppgav att affärerna har varit livliga och värmt deras hjärtan och kassakassor under de senaste dagarna. Som ännu bättre nyheter för klädförsäljarna förväntas svalare väder hålla i sig åtminstone genom nyårsfestivalen.

Vi kommer att lämna dig med några bilder och hoppas att du och dina förblir toasty!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/