Kvinnlig motorcyklist krossades till döds av Six-Wheeler i Sri Racha

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha, Chonburi —

En kvinnlig fabriksarbetare krossades dödligt av en sexhjuling när han var på väg hem i Sri Racha igår, den 20 december.

Bowin-polisen samordnade med Sri Rachas räddningstjänster för att svara på en olycka i korsningen nära Phan Sadet Nai-skolan i Chonburis Sri Racha-distrikt. Offret, 24-åriga Wannapa Kabil, hittades död under en sexhjuling utan registreringsskylt.

Offrets huvud skadades allvarligt, enligt räddningspersonal. Hennes krossade motorcykelhjälm och hennes röda Honda Wave-motorcykel låg nära hennes kropp. Hennes kollega identifierades bara som Somsri och berättade för räddare att Wannapa arbetade på en fabrik i Rojana Industrial Estate.

Medan de två reste hem, snubblade Wannapas fordon av misstag över ett potthål och föll, sa Somsri. Lastbilen bredvid henne körde sedan på offret och dödade henne omedelbart.

Den oidentifierade lastbilschauffören fördes till polisstationen i Sri Racha för rättsliga anklagelser.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.