Nyårsnedräkningsfyrverkerier inställda i Pattaya

Pattaya —

Myndigheterna i Pattaya har beslutat att ställa in fyrverkeripjäserna för nyår Countdown från 29 till 31 december 2022. Men för närvarande kommer konserter och matfestivaler som är inställda på Countdown att fortsätta.

Orsaken angavs inte uttryckligen men är förmodligen relaterad till sjukhusvistelse av HKH Prinsessan Bajrakitiyabha.  Denna åtgärd gör det möjligt att visa mer respekt för Hennes kungliga höghet under denna svåra tid när Thailand ber för hennes återhämtning.

Detta överensstämmer med senaste meddelandet gjorts av myndigheterna i Chonburi för att ställa in firandet som kommer att äga rum i Mueang-distriktet i Chonburi även om inte alla festivaler i provinsen som konserter och aktiviteter i Pattaya har ställts in den 22 december klockan 3 enligt information från flera Facebook-sidor.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.