En kvinna gör en polisanmälan mot en transperson i Pattaya för att ha attackerat henne

pattaya -

En kvinna hävdade för Pattaya-polisen att hon fick en smäll i bakhuvudet av en misstänkt transperson som hon sa kan vara psykiskt sjuk och farlig. Offret lämnade in en polisanmälan idag, den 23 december, klockan 10.

Patcharaphisut Poshyanon, 29, berättade för The Pattaya News att en oidentifierad misstänkt som hon beskrev som en transperson plötsligt slog henne i huvudet av okänd anledning den 20 december när hon försökte parkera sin motorcykel.

Offret överfölls på Pattaya Third Road i Banglamung-distriktet i Chonburi. Inte nog med att hon fick smäll, offret hotades även av den misstänkte i 30-årsåldern, enligt offret. Den misstänkte bar svart skjorta, jeans och sandaler. Kraften från den misstänktes smäll slog offrets motorcykelhjälm av hennes huvud, hävdade offret.

"Hon verkade psykiskt sjuk. Hon pekade på mitt ansikte och förbannade mig inför många turister, säger Patcharaphisut till The Pattaya News.

Offret fick hjälp av en icke namngiven butiksägare. Hon gömde sig i butiken tills den misstänkte flydde från platsen. Offret bekräftade att hon aldrig haft några problem med den misstänkte. Händelsen skrämde henne fortfarande. Offret hävdade också att lokalbefolkningen berättade för henne att den transmisstänkte tidigare hade attackerat en annan kvinna i området tills hon föll medvetslös.

Patcharaphisut hoppades att den misstänkte skulle gripas snart, och tillade att incidenten hade förstört Pattayas rykte. Hon önskade också att myndigheterna i Pattaya skulle vidta åtgärder mot den växande hemlösa befolkningen i staden.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.