Italiensk man som påstås visa upp sina könsorgan för barn i Pattaya greps när han försökte fly från Thailand

Pattaya —

En utländsk man som anklagades för att ha visat sitt könsorgan mot barn i Pattaya greps av polis och immigration när han försökte fly från Thailand.

Den misstänkte var en italiensk medborgare i 49-årsåldern. Hans namn undanhölls av polisen i väntan på en utredning. Han fångades först av Prateep Thongkam, en 34-årig far till unga döttrar och en son, som sa att han hade sett den misstänkte blixtrade och onanerade framför sina barn medan de åkte i sängen på hans pickup.

Prateep berättade för The Pattaya News att han spelade in den oanständiga scenen via sin telefon. Videon visade tydligt att den misstänkte greppade och blinkade med sina könsorgan när han körde motorcykel efter Prateeps lastbil. Fem barn, inklusive hans fyra flickor och unga son, låg på sin lastbils säng, omedvetna om den grova misstänkte, sa fadern. Den misstänkte körde iväg efter målgång.

Offret bestämde sig för att lämna in en anmälan på Banglamungs polisstation den 24 december. Han bad polisen att gripa den misstänkte för att föregå med gott exempel för samhället.

Och enligt den senaste rapporten kunde Chonburi immigration och polis snabbt gripa den misstänkte när han försökte gå ombord på ett utgående flyg från Thailand på Suvarnabhumi flygplats klockan 12:30 den 25 december. Den misstänkte fördes till Banglamungs polisstation.

Efter att ha bott i Thailand sedan den 29 september 2022, på ett icke-immigrantvisum, hyrde den 49-årige misstänkte en lägenhet i Nongprue-distriktet nära Raiwanasin Market, enligt polisen. Den misstänkte erkände anklagelsen om att ha agerat oanständigt offentligt och betalade böter på 3,000 XNUMX baht innan han släpptes. Polisen sa till The Pattaya News att de skulle dokumentera den misstänkte och återkalla hans visum om han återvände till landet och begick samma handling igen.

Den misstänkte vägrade att ge något uttalande till pressen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.