Pattaya kommer att vara värd för Ramayana Run 2023 den 8 januari

Pattaya —

Är du redo att kicka igång det nya året med en hälsosam och rolig aktivitet? Se inte längre än till det största löparevenemanget i Ramayana Water Park!

Ramayana Water Park ligger i den livliga staden Pattaya och är den största vattenparken i Thailand och ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister. Parken har en mängd spännande vattenrutschbanor, vågbassänger och plaskskydd för alla åldrar att njuta av.

Men det roliga slutar inte där – nästa år den 8 januari kommer Ramayana Water Park att stå värd för löparrangemanget "Ramayana Run 2023" som låter deltagarna ta ett varv runt parken medan de njuter av det vackra landskapet och den glada atmosfären.

Oavsett om du är en rutinerad löpare eller bara vill bli en friskare du, så finns det en sträcka (3-6-10 km) för alla att delta i. Det bästa av allt är att efter att ha korsat mållinjen kan du svalka dig och fira din prestation med ett uppfriskande dopp i vattnet för bara 375 baht och 325 baht för dina barn.

Ramayana Water Park är öppet från 11:6 till XNUMX:XNUMX och är endast stängt på onsdagar. Så varför vänta? Anmäl dig på Ramayana vattenpark och kicka igång ditt nya år med en hälsosam och givande aktivitet. Vi ses vid startlinjen!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.