400 ryska turister anländer till Rayong, välkomnade med vattenkanonhälsning

Rayong —

U-Tapao International Airport samarbetade med Thailands turistmyndighet (TAT) för att välkomna ett flyg med så många som 400 ryska turister onsdagen den 28 december.

Red Wings charterflyg med ryska turister välkomnades storslaget med en vattenkanonhälsning så fort transportören rörde marken i Rayong-provinsen i Thailand.

TAT och U-Tapao tjänstemän tillsammans med artister från Nongnooch Garden i Pattaya hälsade turisterna som kom från Moskva och gav dem blomstergirlanger att bära runt halsen som en gåva och välsignelse för deras tid i Thailand.

Red Wings Airlines är ett regionalt flygbolag i Ryssland vars Boeing 777-flygplan med en kapacitet på 410 platser har chartrats av Anex Tour. Flyget kommer att ta turister från Moskva, Ryssland, direkt till U-Tapao internationella flygplats (Rayong-Pattaya). Flygningarna kommer att vara tillgängliga fram till slutet av april 2023, med två flygningar per vecka på onsdagar och lördagar, eller totalt 820 platser per vecka.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.