Indisk man påstås ha slagit i ansiktet av Pattaya Pub's Guard

Pattaya —

En indisk man gjorde en polisanmälan och hävdade att en vakt på en pub i Pattaya slog hans ansikte över ett missförstånd av räkningen.

Det indiska offret tillsammans med sin kompis åkte till Pattaya-polisen för att klaga på sin missnöjda upplevelse på en icke namngiven pub i Pattaya idag, den 30 december, klockan 01:30. Offret, som bad att inte avslöja sitt namn, sa att personalen på en pub i Pattaya hade misstat honom för en tidigare middags-och-sugare, och offret sa att han inte hade någon aning om vem den personen var.

Personalen hävdade att de hade CCTV-bilder av den löparen, men offret hävdade att det inte var han. Ett bråk värmde sedan till när vakten gick in och ledde så småningom till att vakten slog offret i ansiktet, enligt offrets påstående.

Den indiske mannen sa att han var så besviken över detta första oväntade intryck eftersom han bara var på sin första semesterdag i Pattaya.

Pattayapolisen gjorde ett snabbt jobb genom att kalla den anklagade vakten till förhör på polisstationen. Den icke namngivna vakten hävdade att en anställd på hans pub sa till honom att det var den här indiska gruppen som gjorde en löpare förra gången, även om de inte hade några fasta bevis. Vakten erkände också att han var lite berusad när han bråkade och slog till offret.

Vakten ålades att betala böter på ett ej avslöjat belopp och be offret om ursäkt för att han missuppfattat och skadat honom. Polisen i Pattaya varnade vakten för att använda ett mer fredligt tillvägagångssätt när de har att göra med utländska kunder nästa gång och aldrig ta till våld.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

 

 

 

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.