Motorcyklist som bär TV-nyårspresent hem kraschar in i en minibuss och dör i Chonburi

FOTO: ข่าวคนชล

Mueang-distriktet, Chonburi —

En motorcyklist, som försökte bära en tv han fick som nyårspresent hem efter jobbet, dog efter att ha kraschat in i en minivan i Mueang-distriktet i Chonburi.

Offret, Mr. Witoon Tuphet, hittades död av Chonburi-räddare med allvarliga ansiktsskador onsdagen den 28 december. Han var 39 år gammal och körde sin Honda Wave 125 motorcykel hem samtidigt som han bar på en LED-TV i box när han krockade in i en vit minivan i motsatt körfält.

Den exakta storleken på tv:n fick inte pressen.

Offrets motorcykel och TV totalförstördes, med TV-delar utspridda runt vägen. Räddningsmän sa att TV:n var bunden till baksidan av offret. Minivansföraren, Komsan Thangthong, 42, berättade för lokala medier att offret färdades i hög hastighet. Hans motorcykel vacklade sedan utom kontroll och körde in i fronten på hans skåpbil. Herr Komsan sa att han redan försökt bromsa men misslyckades.

FOTO: ข่าวคนชล

Polisen i Mueang antog att offret kan ha fått en TV i nyårspresent och försökte transportera hem den genom att knyta fast den på ryggen. Detta hindrade sannolikt offrets körning, vilket fick honom att krascha, men polisen skulle granska CCTV-bilder senare för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.