Pattaya Countdown 2023 avslutas framgångsrikt med fullt fyrverkerier och hisnande show av BamBam från Got7

Pattaya —

Pattaya tog sig precis framgångsrikt in i det nya året 2023 med ett fullt fyrverkeri och en fantastisk show av "BamBam" från Got7.

Evenemanget i Pattaya Countdown 2023, som äger rum på Bali Hai Pier, startade sin sista dag igår, den 31 december, med fantastiska framträdanden från toppakter i den thailändska underhållningsindustrin, inklusive Two Popetorn, Wonderframe, Klear, Angie, F. Hero och den sista par från Sydkorea: Sandara & Sunmi och BamBam, som är thailändare men uppträder i Sydkorea med GOT7, en koreansk supergrupp.

Hundratals entusiastiska fans och åskådare slog bokstavligen läger utanför konsertlokalen över natten i ett försök att vinna platsen närmast sina älskade idoler, och de blev inte besvikna, eftersom alla artister var helt perfekta.

Eftersom evenemanget fick ledigt utrymme för att driva sina verksamheter, gav evenemanget ett uppsving för lokala leverantörer, som rapporterade stark försäljning och en positiv inverkan på deras företag. Pattaya Countdown innehöll också stjärnklara, färgglada fyrverkerier som lyste upp hela staden och markerade slutet på 2022 och starten på det nya året fyllt med spänning och glädje.

Wonderframe fick också mycket beröm på vissa sociala medier och från fans när hon stoppade sin show för att be relevanta tjänstemän att skaffa en fläkt som hon märkte möjligen lider av värmeutmattning och uttorkning vatten och medicinsk hjälp. Detta ledde till att tjänstemän efter hennes konsert påminde fansen om att återfukta och vara medvetna om sin hälsa.

BamBam fick också en stor överraskning när han debuterade en ny låt för fansen i slutet av sitt set.

Gott Nytt År!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.