Motorcyklist dör efter att ha försökt slå tåget i Pattaya

Pattaya —

En 25-årig man mötte sin död efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång i Pattaya söndagen den 1 januari.

Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddningspersonal underrättades om en dödsolycka som ägde rum vid en järnvägsövergång nära Thamma Samakkhi-templet i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi, klockan 8.

Lokalbor och bilister bildades runt olycksplatsen när myndigheterna anlände. I gräset bredvid tågspåret hittade polisen det avlidne offret, 25-årige Settawut Uttha, med svåra skador runt kroppen. Hans gula Vespa-motorcykel krossades av tåg nr 5101 på väg till Sattahip-distriktet.

Sawang Boriboon täckte offrets kropp och förde honom till Banglamungs sjukhus. Pattaya-polisen frågade Mr. Thanthap Matanon, 27, som blev vittne till den dödliga olyckan och fick veta att offret försökte korsa järnvägsspåret när tåget närmade sig.

Offret försökte köra runt bommen trots att tåget redan tutade. Han blev sedan påkörd av tåget och landade på gräset nära spåret och gick bort.

Lokföraren, 43-årige Weerawat Worawong, berättade för The Pattaya News att offret markerade det 20:e offret under sin 10-åriga karriär som lokförare. Alla offren lydde inte barriären och försökte slå tåget, men tåget färdades vanligtvis i 90 kilometer i timmen, vilket gjorde det svårt att stanna i tid vid nära samtal, sa Weerawat. Weerawat uppmanade allmänheten att lyda järnvägsbarriärer och inte försöka slå tåget.

Polisen i Pattaya granskade CCTV-bilder från olycksplatsen. Offrets kropp låg på ett sjukhus i väntan på begravningsarrangemang.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.