6,992 XNUMX rattfyllerifall under sex dagar av Thailands "New Year's Seven Days of Danger"

Thailand-

Från december 29th2022 till 3 januari fanns det totalt 6,992 XNUMX fall av rattfylleri i Thailands kampanj "New Year's Seven Days of Danger".

Weerakit Hanpariphan, generaldirektör för avdelningen för frivård sa idag (4 januarith) att det under totalt sex dagar fanns 6,992 XNUMX fall av rattfylleri i Thailand.

De provinser som har flest fall av rattfylleri är Roi-Et med 427 fall följt av Nonthaburi med 318 fall och Samut Prakan med 252 fall.

När man jämförde antalet fall som gick in på skyddstillsyn dag sex av kampanjen 2022 med de från 2021, visade det sig att antalet brottslingar som sattes på skyddstillsyn 2023 är 2,379 2022 fall medan det 317 fanns XNUMX fall.

Thailands avdelning för katastrofförebyggande och begränsning (DDPM) rapporterade idag (4 januari) totalt 239 trafikolyckor, med 259 skadade och 15 dödsfall, på den sjätte dagen i går (3 januari) av "nyåret" ™s Seven Days of Dangers kampanj för trafikolyckor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.