Kinesiska miljardären Jack Ma besöker Bangkok

Bangkok, Thailand-

Jack Ma, den kinesiske miljardärens grundare av Alibaba och Yunfeng Capital, är i Bangkok och har turnerat på olika populära turistattraktioner.

Jack, 58, har enligt uppgift nyligen flyttat till Japan efter en lång tystnad och rykten om pågående dispyter med kinesiska myndigheter om olika frågor. Han hade mest varit borta från allmänhetens ögon under en tid sedan han kritiserade den kinesiska regeringens reglering av teknikföretag 2020.

Jack sågs på den berömda Michelin-stjärnan Jay Fai street food i Bangkok, känd över hela världen, och åtnjöt en måltid och tog selfies med Jay Fai, utan tvekan Thailands mest kända street food-försäljare. Jay Fai la upp bilderna på sitt Instagramkonto.

Jack sågs också på Rajadamnern Boxing Stadium där han enligt uppgift hade en plats i VIP och njöt av en Muay Thai-utställning. Han sågs också ta bilder med personal.

Jack flyttade enligt uppgift till Tokyo, Japan förra året efter att hans förmögenhet ungefär halverades av att den kinesiska regeringen slog ner stor teknologi genom reglerande åtgärder, påstås ha sporrats av hans klagomål 2020. Han försvann helt från allmänhetens ögon under en tid efter detta , vilket fick vissa människor på nätet att oroa sig för hans säkerhet, men har sporadiskt dykt upp sedan dess. Jack var en gång Kinas rikaste man, men detta förändrades efter den kinesiska regeringens tillslag mot Alibaba och andra stora tekniker som Tencent.

För nu tycks dock Jack njuta av sin tid i Thailand.

Foto: Jay Fai Instagram.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/