Pattaya-polisen fortsätter tillslag mot lokaler som påstås bryta mot lagliga stängningstider

Pattaya —

Polisen i Pattaya fortsatte att föra krig mot nöjesställen som påstås ha öppnat efter den lagliga stängningstiden klockan 2.

Brottsbekämpande tjänstemän under ledning av Banglamung-distriktets chef Phisit Sirisawatdinukul åkte på en rundtur runt Pattaya klockan 3:30 i morse, den 11 januari, för att upprätthålla lugnet och säkerställa att alla mötesplatser var förenliga med de lagliga stängningstiderna.

Ändå avslöjade Mr. Phisit för The Pattaya News att vissa ställen fortfarande var öppna och hade turister som drack och roade sig. Han sa att han var tvungen att ta in fler styrkor för att undersöka ställena men hittade inga andra överträdelser än att ställena drev och sålde alkoholhaltiga drycker förbi lagliga tider.

Lokaloperatörerna, vars namn inte kunde identifieras, fördes till Banglamungs polisstation för rättsliga åtgärder. Chefen för Banglamung-distriktet tillade att även om Pattaya var ett turistområde, borde folk fortfarande inte dricka förrän sent eftersom de kunde känna sig dåsiga och berusade, vilket kan leda till trafikolyckor.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.