Fire Guts 7-11 och sex andra byggnader i Chonburi

Chonburi —

Polisen undersöker orsaken till en brand som förstörde en 7-11 närbutik och sex byggnader i Chonburis Ban Bueng-distrikt tidigt i morse, den 11 januari.

Branden rapporterades vid 3:7 och spred sig snabbt från en 11-4 butik till sex omgivande byggnader, vilket orsakade betydande skador på området på Chonburi-Ban Bueng Road i Ban Bueng sub-distrikt. Brandmän kallades till platsen och kunde få branden under kontroll runt klockan 50, men inte förrän den hade orsakat betydande skador på byggnaderna.

Orsaken till branden är för närvarande okänd och utreds av Chonburi-polisen. Inga personskador har rapporterats, men skadorna på byggnaderna och 7-11-butiken är betydande.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.