Story Restaurant i Pattaya är nu redo att servera den läckraste papayasalladen och många fler thailändska rätter

Pattaya —

Hallå! Letar du efter något kryddigt och gott att prova i Pattaya? Sök inte mer! Restaurangen Story är nu redo att servera några av de mest aptitretande papayasalladerna som finns.

Även känd som Som Tam på thailändska, The Story's papayasallad är gjord med de färskaste ingredienserna och blandad på traditionellt sätt. Kombinationen av söta, syrliga, kryddiga och salta smaker kommer att få dina smaklökar att dansa.

The Story's papayasallad avnjuts bäst med lite klibbigt ris, men den passar också perfekt med någon av deras andra rätter som deras berömda curryrätter eller röror. Du kan inte heller missa deras Tom Yum Kung, en klassisk thailändsk soppa med räkor, svamp och citrongräs som ger en smakrik punch.

Kom förbi restaurangen The Story, som ligger i Soi Thap Phraya 15 i Jomtien, mittemot Rage Gym, från 11:9 till 093:076 för att prova. Och om du har några frågor, ring dem på 4499 XNUMX XNUMX.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.