Påstådda taxichaufförsgäng attackerar båtoperatörer i Pattaya

Pattaya —

Två båtoperatörer i Pattaya lämnade in en anmälan vid Pattayas polisstation och anklagade ett gäng av påstådda taxi-"gangsters" för att ha misshandlat dem över "överlappande territorium".

Klockan 11 den 30 januari rapporterade offren, Mr. Somchai Thongdee, 15, och Mr. Kriengsak Tubtimtong, 40, sina klagomål till Pattaya-polisen. De två sa att de var båtoperatörer och att de attackerades av en grupp av vad de kallade "taximaffior" vid en transitstation i norra Pattaya i Naklua-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi.

Kriengsak berättade för polisen att han och Somchai gick för att fredligt lösa den långvariga konflikten om ett överlappande territorium för att göra affärer mellan dem och gruppen taxichaufförer. Den rivaliserande gruppen dök dock upp i en grupp på mer än 30 personer, några beväpnade med skjutvapen, hävdade Kriengsak. Gruppen hotade att skjuta honom och Somchai och började slå dem.

De två offren fick inte livshotande skador och hade tre stygn.

Pattaya-polisen berättade för The Pattaya News att de skulle låta utredande poliser undersöka händelseplatsen för att leta efter misstänkta. Händelsen hade skadat Pattayas rykte, kommenterade polisen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.